Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.


Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem crea evenimentul de team building perfect pentru dvs.!
 

 

Fun

program teambuilding energic

 

Teambuilding distractiv

Avem o selecție largă de programe, activități, exerciții și jocuri distractive tematice pentru următorul eveniment corporativ sau de echipă. Programele noastre funcționează pentru că au fost concepute special pentru a fi distractive, interesante și benefice tuturor celor care participă. Jocuri de cunoaștere team building.Competences

teambuilding echipa

 

Teambuilding competențe profesionale

Contactați-ne ca să discutăm necesitățile profesionale ale echipei dvs. Trainerii noștri au jocuri adaptate pentru a crește competențele din diferite zone, cum ar fi: leadership, managementul proiectelor, comunicare, time management, abilități de convingere, vânzări, sau relații cu publicul. Jocuri în echipă team building.Development

program teambuilding dezvoltare

 

Teambuilding dezvoltare personală

Dezvoltarea persoanală a fiecărui membru al echipei este esențială pentru păstrarea unui moral crescut, care oferă energie și celor din jur. Obiectivul general este de a spori calitatea vieții prin realizarea visurilor și aspirațiilor, sau dezvoltarea talentelor, care de multe ori sunt puțin conștientizate. Jocuri team building interior.

 
 

CELE 3 BENEFICII ALE PROGRAMELOR NOASTRE DE TEAMBUILDING


1
Experiența: Trainerii echipei Accedio au o implicare directă în planificarea, pregătirea și livrarea evenimentului de teambuilding. Cu o experiență de peste 16 ani, puteți fi siguri că evenimentul dvs. va satisface așteptările și va face ca echipa să vorbească și să-și amintească cu plăcere despre activitățile derulate. Echipa noastră este formată din 11 consultanți seniori.
2
Programele adaptabile: Team Building reprezintă experiențe de învățare noi și interesante pentru echipa dvs. Prin urmare, noile opțiuni inovatoare de construire a echipei reprezintă cheia stimulării participanților pentru a obține succes și pentru a păstra învățarea de la eveniment. Ne mândrim cu proiectarea acestor programe pentru a fi gata să vă provocăm echipa ca niciodată. Avem o mulțime de jocuri de comunicare team building.
3
Cunoașterea pieței și contacte: Suntem bine cunoscuți în întreaga industrie și avem contacte în toată țara, cum ar fi: centre de conferințe, hoteluri, planificatori de evenimente, entertainer. Data viitoare când vă decideți să mergeți la conferință, există o șansă foarte bună să cunoaștem deja personalul și hotelul. De cele mai multe ori obținem prețuri mai bune decât cele negociate de achizitorul dvs.

Mai multe detalii, imagini și agendă, aici.

Haideți să oferim împreună o experiență memorabilă, colegilor dumneavoastră!

Vă puteți alege din catalogul nostru de team building exact activitățile potrivite pentru echipa dvs.!
Vă puteți alege din catalogul nostru de team building exact activitățile potrivite pentru echipa dvs.! Contacteaza-ne

Ei au avut încredere în noi

BCR Caroli HP Makita Suchan Vodafone Saint Gobain Arcelor Mittal Ifantis

accedio training logo

Cursuri din 2002

Oferim servicii de consultanță în management, training și teambuilding. Încă din 2002 Accedio livrează cursuri open dar este și un partener în managementul schimbării pentru companii de renume cum ar fi: Adobe, Intersnack, Fresh Air, Kirchhoff Automotive, Embarcadero Software, Active Step, EMAG, Vodafone, BCR, Despre...

Termeni si Conditii | Politica Confidentialitate