Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.

Curs de Formator oferit de profesionişti cu experienţă de peste 20 de ani în formarea adulţilor.

(COR 242401) acreditat ANC (CNFPA)

18 - 20 Martie 2020, Bucureşti

Scurtă prezentare:

Transmiterea cunoştinţelor profesionale într-un mod plăcut, fără a avea o autoritate dobândită anterior, unui auditoriu cu diferite grade de pregătire, vârstă şi chiar interes, face obiectul meseriei proaspăt recunoscută şi în ţara noastră, aceea de Formator. Cei 20 de ani de experienţă ai trainerilor noştri îşi vor spune cuvântul într-un curs viu, în care vei invăţa să asculţi chiar dacă interlocutorii tac, să convingi chiar dacă auditoriul este sceptic, şi să aplanezi conflictele atunci când orgoliile depăşesc sfera de învăţare.

De ce noi?

1. Pentru că lucrăm avem traineri din anii 90, iar dacă asta sună înfricoșător, ei bine, avem și traineri din generația millenials

2. Pentru că Accedio există din 2002, și pentru că în toți acești ani, am făcut training cu mii de oameni

3. Pentru că la noi, lumea se distrează, nu stă în bănci să ne asculte. Adică filmăm prezentarea ta, viitor trainer, o analizează sala, o analizează prezentatorul, și o analizează formatorul/trainerul/speakerul nostru.

4. Pentru că avem mai mulți traineri vorbitori la un singur curs, iar la acesta, de train of trainers, vei avea ocazia să vezi mai multe stiluri, și să afli și secrete de non-verbal.

 

Temele cursului Training of Trainers (Formator) sunt:

  • Pregătirea formării;
  • Realizarea activităţilor de formare;
  • Evaluarea participanţilor;
  • Aplicarea metodelor şi tehnicilor de formare;
  • Marketingul formării;
  • Proiectarea programelor de formare;
  • Organizarea programelor şi a stagiilor de formare;
  • Elaborarea, revizuirea şi asigurarea calităţii programelor şi a stagiilor de formare;
  • Evaluarea 360° a abilităţilor de formator;
  • Exerciţii de Public Speaking / Vorbit în Public, cele 9 reguli.1
"Acest curs îți va oferi ocazia să exersezi vorbitul în public, să te analizezi pe tine și pe ceilalți din grup. Pentru a deveni un Public Speaker bun este nevoie de antrenament și de stăpânirea tehnicilor specifice".

Vreau să mă înscriu la curs

1Cele 9 reglui de bază ale unui discurs public reuşit

  1. Evitaţi să staţi jos şi evitaţi să rămâneţi static. Dacă totuşi aveţi un pupitru, ţineţi-vă mâinile la vedere!
  2. Atitudinea pozitivă vă va oferi cursajul necesar. Încrederea vă va ajuta să deveniţi un public speaker şi mai bun!
  3. Alegeţi-vă tema cu grijă. Este publicul interesat de această temă?
  4. Elaboraţi un plan care să cuprindă: titlul, ideea centrală, introducerea, idelile secundare, concluziile şi bibliografia.
  5. Spuneţi o poveste! Construiţi atent povestirea adaptându-va cuvintele, tonul vocii, dramatizaţi, folosiţi suspansul. Publicul iubeşte poveştile!
  6. Emoţiile sunt constructive, folosiţi-le în interesul dumneavoastră. Oamenii preferă discursurile însufleţite în detrimentul celor monotone.
  7. Interacţionaţi cu publicul! Aflaţi care le sunt interesele, experienţele şi valorile celor care vă ascultă. Fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu ei!
  8. Priviţi oamenii în ochi, iar dacă vă este greu la început datorită emoţiilor, atunci fixaţi-vă privirea către frunţile acestora. Acordaţi tuturor atenţie în egală măsură prin privirea dumneavoastră.
  9. Dacă prima experienţă se lasă cu noduri în gât, foarte bine! Aveţi şansa să fiţi un vorbitor plin de însufleţire pe viitor şi nu unul monoton. Prin repetarea experienţei, veţi deveni mai bun şi vor dispărea şi nodurile din gât. V-o spunem din experienţa noastră, echipa accedio.
Imagini şi testimoniale de la cursurile accedio găsiţi pe pagina noastră de facebook aici.
Salvează evenimentul în calendar Google Calendar

Știai că poți urma cursul de Microsoft Project 2021 on-line? Te confrunți cu probleme în proiectul tău? Trainerii noștri te vor ajuta și vor lucra alături de tine prin platforma on-line direct pe proiectul tău. On-line vei putea lucra exact ceea ce te interesează, în sesiuni de lucru 1 la 1 cu trainerul, iar programul îl faci tu!

Înscrieri

Best training of the year, Manager de Proiect online PMBOK (Project Management Body of Knowledge), 35 contact hours pentru certificarea internațională PMP (Project Management Professional) de la PMI.org (Project Management Institute U.S.A.) 16, 17, 23, 24 Mai 2024. Închidem grupa la 10 participanţi.
Detalii: Curs Management de Proiect, PMP prep

Online Curs Managementul și Gestiunea Stocurilor 25 - 26 Aprilie 2024.

La Accedio, venim cu exemple concrete, întâlnite în proiecte, în România sau la colegii din Europa. Cursurile se desfășoară natural și încurajăm dialogul constructiv și inovarea în studiile de caz.

Fedback de la cursurile anterioare.

Newsletter

Vei fii la curent cu bunele practici de management şi cu ultimele oferte la cursuri. Ce este Balanced Scorecard, Diagrama Ishikawa, Managementul Timpului, Drumul Critic, Cum planifici cu ajutorul SWOT, SMART, Gantt, Tehnici de Inovare și de Stimulare a Creativității, Managementul Schimbării, Agile Management, etc.

Susținem cauzele sociale. În 2019 am susținut cursuri pentru elevii de gimnaziu din 3 școli cu prilejul evenimentului "Săptămâna Altfel". Citeşte în continuare

Ne vedem pe Facebook

Întâlnește trainerii şi consultanţii Accedio. Vezi impresiile celor care au fost la cursuri. Concursuri constând în locuri la curs. Umrărește promoțiile noastre, dar și locuri gratuite la evenimente, pe rețelele sociale.

Imagini și testimoniale de la cursuri pe Facebook.

Despre Accedio

În cei peste 20 ani decând sc Emcer Consult srl a luat ființă (2002), au urmat cursurile noastre de Management de Proiect (cursuri acreditate ANC), dar și de alte discipline ce au legătură cu proiectele, peste 2500 de participanți. Din 2012, societatea se prezintă sub marca înregistrată Accedio și este foarte cunoscută în mediul de afaceri din România.

Portofoliul nostru de clienți este vast, nu vom îșirui aici toate companiile care ne-au contractat pentru cursul de Management de Proiect, sau pentru alte servicii de consultanță managerială. Portofoliul nostru de clienți este vizibil online aici.

Positive SSL

teambuilding echipa pozitiva

accedio training logo

Cursuri din 2002

Oferim servicii de consultanță în management, training și teambuilding. Încă din 2002 Accedio livrează cursuri open dar este și un partener în managementul schimbării pentru companii de renume cum ar fi: Adobe, Intersnack, Fresh Air, Kirchhoff Automotive, Embarcadero Software, Active Step, EMAG, Vodafone, BCR, Despre...

Termeni si Conditii | Politica Confidentialitate