Curs Project Management | PMBOK Guide 6th | PMP exam prep
16, 17, 23, 24 Mai 2024 (4 zile)
Management de Proiect totalizând 35 "contact hours", obligatorii pentru "PMP® assessment for Project Management Professional"
Cu ce pleci de la acest Curs de Project Management?
Cu un bagaj solid de cunoștințe Manageriale, din ariile: Costuri, Resurse Umane, Calitate, Riscuri, Programare Lucrări, Negociere, Managementul Cerințelor, Cash Flow, Achiziții.
Vei cunoaște ce presupune meseria de Project Manager, și vei primi tot sprijinul pentru a-ți continua dezvoltarea profesională ulterioară cu o acreditare internațională.
La curs, te vei întâlni cu alți manageri din diferite domenii, vei face schimb de experiență și vei observa diferite abordări ale proiectelor.
Vei vedea cum se folosesc softurile de Project Management și cât de utile sunt. Îți vom prezenta Microsoft Project 2016. La acest curs de planificare vei construi un proiect și vei lua parte la evaluarea planurilor de afaceri scrise de colegi. Vei înțelege astfel cum se scriu și cum se evaluează proiectele.
Vei căuta să îmbunătățești continuu calitatea proceselor(kaizen) în care ești implicat.
Ce ne diferențiază de ceilalți?
1. Durata este de 4 zile / 35 de ore, înscrisă în certificatul bilingv, așa cum solicită PMI.ORG pentru înscrierea la examenul PMP (Project Management Professional).
2. Toți trainerii sunt cetificați atât în România la ANC, dar mai ales sunt PMP, plus alte universități internaționale, cu experiență în diverse companii multinaționale și cu proiecte europene depuse, câștigate și coordonate cu succes.
3. Accedio oferă consultanță și training din 2002. Am oferit serviciile noastre către mii de clienți, atât persoane fizice, cât și companii multinaționale din toate domeniile. Imaginile, testimonialele, sunt 100% reale.
4. Avem cele mai bune și mai multe Google reviews, și dăm banii înapoi cursanților care nu sunt mulțumiți după cum decurge prima zi (nu s-a întâmplat niciodată).
5. Oferim suport gratuit și după curs, alături de numeroase materiale relevante, pentru obținerea certificării PMP, dar și pentru coordonarea proietelor de orice natură. Toți cursanții noștri au obținut din prima certificarea PMP.
6. Locația este ultracentrală, într-un spațiu special creat pentru cursuri și conferințe, iar numărul de participanți este limitat la 10, pentru a oferi atenția maximă fiecărui coleg și pentru a crea o echipă puternică.
7. Eliminăm vânătorii de diplome din instituții obscure, pentru că suntem orientați exclusiv către sectorul de business, și pentru că nu căutăm să avem cel mai ieftin preț, ci cea mai bună calitate.
Descriere Curs Managementul Proiectelor
Acest training dedicat antrepenorilor de startup, dar și celor care vor să avanseze în carieră pe o poziție de management, oferă cunoştinţe în dezvoltarea unui proiect prin: definirea scopului şi a obiectivelor, identificareasarcinilor şi a modului prin care obiectivele vor fi atinse, cuantificarea resurselor necesare, precum şi stabilireabugetelor şi termenelor de finalizare. Veţi dobândi de asemenea, tehnici de soluţionare a problemelor, de identificare a riscurilor, care vă vor ajuta în implementarea corectă a proiectului.
Principalele responsabilităţi ale unui Manager de Proiect sunt:
- Construirea Business Case, scenarii financiare;
- Planificarea proiectului
- Organizarea activităţilor (WBS);
- Conducerea echipei;
- Controlul bugetului;
- Managementul riscurilor.
O excelentă oportunitate de orientare în carieră!
- Vei începe să îți planifici eficace activitățile și să le urmărești;
- Vei învăța cum să folosești un soft de Project Management;
- Vei putea obține o certificare recunoscută internațional - PMP (Project Management Professional);
- Vei obține foarte multe (zeci de fișiere template și cărți) utile unui Manager de Proiect;
- Vei primi suportul trainerului și după terminarea cursului;
- Vei interacțion cu alti manageri și veți lucra efectiv în cele 4 zile mini proiecte.
Tematica de curs managment de proiect pregătire PMP:
- Iniţierea proiectului – stabilirea scopului şi obiectivelor.
- Explicarea intrumentelor de bază din managementul calității, precum și alte tehnici specifice proiectelor - SMART, SWOT, Pareto, diagrama Ishikawa, analiza PESTLE.
- Evaluarea riscului, estimări necesare, contracte – fezabilitatea financiară (PP, NPV, IRR).
- Planificare activităţi – WBS (structura detaliată a activităţilor), PBS (structura detaliată a produsului), diagrama Gantt, diagrama reţelelor de activităţi, drumul critic, ciclul de viaţă al proiectelor.
- Prezentare Microsoft Project, interogarea marjelor libere și ale celor totale de pe drumul critic cu ajutorul softului.
- Exercitii la curs, pe care le vom rezolva cu ajutorul Microsoft Project 2016.
- Formarea şi conducerea echipei de proiect – rolul unui manager de proiect, comunicarea în cadrul unui proiect, managementul conflictelor.
- Execuţia proiectului – monitorizare continuă şi control, stabilirea jaloanelor, măsurarea progreselor (metoda valorii dobândite) sau Earn Value Management, corectarea erorilor, managementul schimbării.
- Închiderea proiectului, închiderea contractelor.
- Standarde, metodologii ale proiectelor – managementul calităţii, reflecţii asupra experienţei acumulate.
Temele sunt în concordanţă cu cele mai imporante tehnici din PMBOK ediția 6 şi reprezintă baza pentru obţinerea ulterioară a certificării PMP (Project Management Professional).
Organizăm acest curs de project management și la Cluj-Napoca
- Preţ: 1.260 lei
- Locul de desfăşurare: București, Education Point, str. Piața Amzei 7-15
- Agenda detaliată a cursului o puteţi consulta aici.
- Clienții Accedio care au mai urmat acest curs aici.
-
Trainer: Ştefan Bădescu, PMP Trainer cu experienţă în proiecte de M&A din sectorul energetic, retail, real estate, dar şi în proiecte derulate cu fonduri europene.
- Ştefan a lucrat şi în instituţii europene ca manager proiect.
- "Tehnicile din acest workhop de management îți vor arăta prin cazuri concrete și reale din experiența noastră, cum să economisești bani și timp în proiectele tale".
- Limbajul este unul normal, abordarea nu este academică, avem o multitudine de exerciții de grup.
- Locuri limitate, grupa de curs 10 persoane.
- Înscrierea se face doar după achitarea facturii.
- Plata se poate face pentru persoanele fizice și în prima zi de curs.
- Se poate opta si pentru curs la sediul clientului, unde se poate oferi o sesiune demo gratuită.
Am luat decizia ca după 12 ani, să renunțăm la acreditarea ANC.
Prin urmare, nu vom mai susține această certificare.
Intră în comunitatea PMP (Project Management Professional)!
22-23 Noiembrie 2024
Scurtă prezentare:
Acest training de Microsoft Project este conceput pentru asistarea managerilor care stăpânesc tehnicile şi metodele managementului de proiect şi care doresc să folosească un soft specializat în dezvoltarea planului, alocarea resurselor pe sarcini, urmărirea progreselor, gestionarea bugetului şi analiza volumului de lucru. Cursul nu livrează teorie ci numai aplicaţii practice în două zile intensive. Versiunea de lucru este MS Project 2021.
Participanţii care nu au instalat softul Microsoft Project 2021, vor fi ghidaţi de organizatori să îşi instaleze versiunea demo, oferită pe website-ul Microsoft.
Cerinţe obligatorii:
Cursanţii trebuie să deţină cunoştinţele teoretice ale instrumentelor de Management de Proiect, aşa cum sunt ele prezentate la cursul pentru începători Manager de Proiect.
Temele cursului sunt:
- Prezentare generală a Microsoft Project 2021 (butoane, aranjări ale ecranului, opţiuni locale de dată şi măsură, etc.)
- Informaţii referitoare la task-uri (sarcini). Secvenţialitatea activităţilor. Predecesori, resurse, constrângeri, opţiuni avansate.
- Crearea unui proiect. Definirea resurselor, alocarea lor (bani, utilaje şi oameni). Alocarea resurselor, stergerea resurselor, alocarea resurselor peste valorile normate.
- Eficientizarea folosirii resurselor. Varfurile de sarcină din diagrama Gantt şi uniformizarea lor.
- Timeline-ul (cronologia) activităţilor, drumul critic (Metoda CPM) şi marjele libere/totale ale activităţilor ne critice.
- Monitorizarea proiectului cu ajutorul graficelor de timp şi cost, realizate pe baza milestone-urilor (jaloanelor).
- Conflictele de programare şi alertele deadline (termene limită).
- Tipuri de rapoarte in Microsoft Project 2016. Printarea, aranjarea şi extragerea informaţiilor dorite.
- Preț: 1.350 lei
- Program: 2 zile intensive, de la ora 09:30 - 17:00, cu două pauze de cafea şi o pauză de prânz.
- Trainer: Simona Frîncu / Maria Croitor
- Din 2011 este certificată internaţional PMP (Project Management Professional). Auditor intern pentru sistemul de securitate şi sănătate în muncă TUV 2011. Simona este certificată ca specialist Microsoft Project 2021. Mai multe detalii despre traineri aici.
Impresii:
"În urma acestui curs ms project, mi-am uşurat munca mea în proporţie 30% şi a întregii echipe care are acces online la vizualizarea task-urilor şi a rapoartelor" Cristina Radu - Alstom România
"Fiind programator, am folosit de ani de zile Microsoft Project, însă mereu ajungeam sa mă blochez. Cursul m-a ajutat să înţeleg metodele specifice din managmenentul de proiect şi mai departe să înţeleg cum sunt interpretate de soft. Recomand mai întâi cursul clasic de Management de Proiect" George Benjamin-Schonberger - Hinter Software
"Trainerul a fost profesionist, a folosit cele două zile 110%. Fiecare a venit cu exemple proprii, recomand oricui acest training de microsoft project 2016" Cătălina Chirea - Modulo Consulting
Curs de Formator oferit de profesionişti cu experienţă de peste 20 de ani în formarea adulţilor.
(COR 242401) acreditat ANC (CNFPA)
18 - 20 Martie 2020, Bucureşti
Scurtă prezentare:
Transmiterea cunoştinţelor profesionale într-un mod plăcut, fără a avea o autoritate dobândită anterior, unui auditoriu cu diferite grade de pregătire, vârstă şi chiar interes, face obiectul meseriei proaspăt recunoscută şi în ţara noastră, aceea de Formator. Cei 20 de ani de experienţă ai trainerilor noştri îşi vor spune cuvântul într-un curs viu, în care vei invăţa să asculţi chiar dacă interlocutorii tac, să convingi chiar dacă auditoriul este sceptic, şi să aplanezi conflictele atunci când orgoliile depăşesc sfera de învăţare.
De ce noi?
1. Pentru că lucrăm avem traineri din anii 90, iar dacă asta sună înfricoșător, ei bine, avem și traineri din generația millenials
2. Pentru că Accedio există din 2002, și pentru că în toți acești ani, am făcut training cu mii de oameni
3. Pentru că la noi, lumea se distrează, nu stă în bănci să ne asculte. Adică filmăm prezentarea ta, viitor trainer, o analizează sala, o analizează prezentatorul, și o analizează formatorul/trainerul/speakerul nostru.
4. Pentru că avem mai mulți traineri vorbitori la un singur curs, iar la acesta, de train of trainers, vei avea ocazia să vezi mai multe stiluri, și să afli și secrete de non-verbal.
Temele cursului Training of Trainers (Formator) sunt:
- Pregătirea formării;
- Realizarea activităţilor de formare;
- Evaluarea participanţilor;
- Aplicarea metodelor şi tehnicilor de formare;
- Marketingul formării;
- Proiectarea programelor de formare;
- Organizarea programelor şi a stagiilor de formare;
- Elaborarea, revizuirea şi asigurarea calităţii programelor şi a stagiilor de formare;
- Evaluarea 360° a abilităţilor de formator;
- Exerciţii de Public Speaking / Vorbit în Public, cele 9 reguli.1
- Program: 4 zile instensive, 09:30 - 17:00, cu două pauze de cafea şi o pauză de prânz.
- *Ultima zi este pentru examinare.
- *Pentru obţinerea diplomei ANC, este nevoie de studii superioare, cerinţă a Ministerului Educaţiei şi a Ministerului Muncii.
- Modelul diplomei aici.
- Agenda cursului pe zile.
- Locatia: Bucureşti, Splaul Unirii 16, Muntenia Business Center cam. 606.
- Trainer: Florentina Iusco / Emila Cernăianu / Eduar Leoveanu / Ștefan Bădescu.
- Preț: 1260 lei
1Cele 9 reglui de bază ale unui discurs public reuşit
- Evitaţi să staţi jos şi evitaţi să rămâneţi static. Dacă totuşi aveţi un pupitru, ţineţi-vă mâinile la vedere!
- Atitudinea pozitivă vă va oferi cursajul necesar. Încrederea vă va ajuta să deveniţi un public speaker şi mai bun!
- Alegeţi-vă tema cu grijă. Este publicul interesat de această temă?
- Elaboraţi un plan care să cuprindă: titlul, ideea centrală, introducerea, idelile secundare, concluziile şi bibliografia.
- Spuneţi o poveste! Construiţi atent povestirea adaptându-va cuvintele, tonul vocii, dramatizaţi, folosiţi suspansul. Publicul iubeşte poveştile!
- Emoţiile sunt constructive, folosiţi-le în interesul dumneavoastră. Oamenii preferă discursurile însufleţite în detrimentul celor monotone.
- Interacţionaţi cu publicul! Aflaţi care le sunt interesele, experienţele şi valorile celor care vă ascultă. Fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu ei!
- Priviţi oamenii în ochi, iar dacă vă este greu la început datorită emoţiilor, atunci fixaţi-vă privirea către frunţile acestora. Acordaţi tuturor atenţie în egală măsură prin privirea dumneavoastră.
- Dacă prima experienţă se lasă cu noduri în gât, foarte bine! Aveţi şansa să fiţi un vorbitor plin de însufleţire pe viitor şi nu unul monoton. Prin repetarea experienţei, veţi deveni mai bun şi vor dispărea şi nodurile din gât. V-o spunem din experienţa noastră, echipa accedio.
Curs oferit de traineri dedicaţi HR
11 - 12 Martie 2020 Bucureşti, Piața Amzei
Prezentare pe scurt curs Managementul Resurselor Umane:
Toate organizațiile au oameni – respectiv Resurse Umane. Indiferent de dimensiunea organizației, aceasta supraviețuiește şi performează datorită capabilităților și performanțelor personalului ei. Managerul de HR trebuie să dețină cunoştinţe despre proiectarea sistemelor de lucru prin care angajaţii contribuie la activitatea organizației. Printre activitățile Managerului de Resurse Umane se numără conceperea posturilor de lucru, angajarea personalului, recompensarea, recunoașterea și dezvoltare strategică, stabilirea și implementarea sistemelor de evaluare a performanțelor profesionale.
Temele cursului HR Management sunt:
- Identificarea detaliată nevoilor fiecărui angajat
- Coordonarea desfăşurării activităţilor de resurse umane
- Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane
- Recrutarea şi selecţia angajaţilor
- Evaluarea performantei angajatiilor
- Stabilirea planului strategic de dezvoltare a resurselor umane
- Identificarea şi aplicarea instrumentelor de motivare a personalului
- Dezvoltarea personalul din departamentul de resurse umane şi consilierea celorlalţi manageri
- Monitorizarea sistemului de relaţii de muncă al organizaţiei
- Elaborarea de pachete motivaţionale în raport cu resursele organizaţiei
- Locatia: str. Mendeleev 7-15, Bucureşti
- Program: Joi și Vineri, 09:30 - 17:30, două pauze de cafea şi o pauză la prânz.
- Trainer: Emilia Cernăianu - specialist în managementul resurselor umane, cu experienţă internaţională în psihologie motivaţională
Cursul ajută la înțelegerea mecanismului de acordare a fondurilor europene. Încurajăm scrierea proiectelor chiar de către beneficiar pentru că, după primul proiect depus, conturarea celorlalte va deveni din ce în ce mai ușoară.
- Scopul intervenţiei UE în România
- Prezentarea şi înţelegerea Programelor Operaţionale
- Tipuri de proiecte
- Fonduri structurale: principiile şi cadrul de intervenţie a Fondului European Regional de Dezvoltare şi a Fondului Social European
- Programele Operationale Sectoriale (POS)
- POS Cresterea Competitivitatii Economice
- POS Resurse Umane
- POS Transport
- POS Mediu
- Programul Operaţional de Asistenţă Tehnică
- Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative - PODCA
- Programul Naţional de Dezvoltare Rurală –PNDR
- Alte finanţări
- Ciclul de viaţă al proiectelor europene (PCM)
- Stabilirea eligibilităţii ideii de proiect: aplicant, parteneri, grup ţintă, activităţi, cheltuieli
- Managementul riscurilor
- Stabilirea parteneriatelor
- Elaborarea proiectului Construirea bugetului Implementarea proiectului
Trainer: Daniela Vlăsceanu - Consultant şi formator cu bogată experienţă în proiecte cu finanţare europeană, dar şi cu alte finanţări.
Imagini de la ultimul curs aici
27 - 29 Aprilie 2018 Bucureşti
Scurtă prezentare:
Oamenii sunt diferiţi şi comunică diferit. Unii au o uşurinţă înnăscută în a vorbi în medii deschise, în a gesticula, alţii preferă să o facă la telefon, iar altii se exprimă cel mai bine în scris. După parcurgerea acestui curs, participanţii vor fi capabili să identifice şi să definească factorii care influenţează modul în care se desfăşoară comunicarea, să identifice posibilele bariere de comunicare şi cauzele acestora, să definească comportamentele adecvate unui climat deschis de comunicare într-o organizatie, să-şi îmbunătăţească atitudinea faţă de o comunicare eficace şi o ascultare activă.
Obiectivele cursului:
După parcurgerea acestui seminar, cursanţii vor fi capabili:
- Să identifice şi să definească factorii care influenţează modul în care se desfăşoară comunicarea
- Să identifice posibilele bariere de comunicare şi cauzele acestora
- Să definească comportamentele adecvate unui climat deschis de comunicare într-o organizatie
- Să-şi îmbunătăţească atitudinea faţă de o comunicare eficace şi o ascultare activă
Tematica cursului:
- Schema procesului de comunicare
- Tipuri de comunicare
- Ascultarea activă
- Factori psihologici ai comunicarii
- Comunicarea verbală şi non-verbală
- Barierele de comunicare
- Comunicarea interpersonala și relațiile de colegialitate
- Comunicarea eficace în organizatii
- Instituirea unui climat de comunicare deschis
- Aplicaţii practice ale unei comunicari eficiente
- Metode de comunicare în organizatii: avantaje şi dezavantaje
- Structura unei prezentări de succes
- Atitudinea corectă în comunicare
Cui se adresează:
Cursul este potrivit pentru orice membru al unei organizatii.
Durata: 2 zile
Cursul a mai fost derulat pentru organizatiile: Genesys (companie IT); Holcim (materiale de constructii); Axe (companie IT&C); Kober (vopseluri); Active Step (distribuție FMCG); POZITIV Consulting (proiectare constructii); Hinter Software (IT); Renault-Dacia (autoturisme); CODECS (învăţământ la distanţă), etc.
Trainer: Eduard Leoveanu / Emilia Cernăianu
Tel: 0758.888.542 E-mail: office@accedio.ro
Scurtă prezentare curs tehnici de vanzare:
Vei învăţa să fii mereu câştigător în comunicare, în persuasiune, în vânzare, în relaţii.
Te vom ajuta să obții rezultatele dorite:
- Definirea acelor activități cheie de vanzari;
- Identificarea celui mai eficient proces de vanzari;
- Implementarea unei culturi de coaching;
- Furnizarea unei platforme pentru dezvoltarea rapidă a abilităților de vanzari;
- Asigurați-vă că aveți oamenii potriviți în rolurile potrivite;
- Introducerea învățării continue în fluxul de lucru.
Este pentru mine acest curs (training) de vanzari?
Temele cursului sunt:
- Paşii comunicării persuasive, avantajul acesteia în vânzare.
- Întrebările în comunicare, rolul lor şi ascultarea activă. Tipuri de întrebări.
- Tehnici de vanzare - CAB, AIDA şi MADI.
- Tehnici de vanzare prin telefon (transmiterea zâmbetului prin telefon, tehnici paraverbale).
- Construirea strategiilor de vânzare.
- Non-verbal şi para-limbaj. Tehnica Dinamicii Stea.
- Tehnici de relaţionare profesională. Tehnica „Small talk” şi „Smart smile” (de deschidere). Tehnica întrebărilor de orientare (conducătoare).
- Tehnica "Motivaţie negativă" – "Motivaţie pozitivă". Tratarea anticipată a obiecţiilor. Exemplul propriei persoane. Exemplul terţei persoane. Metode de tratare eficace a obiecţiilor.
- Tehnici de închidere a vanzarii. Opţiunea de dată. Avantaje şi dezavantaje.
- Preţ: 1.099 RON
- Locatia: Education Point, str. Mendeleev 7-15, Bucuresti
- Program: 2 zile intensive, 9:30 - 17:00 (două pauze de cafea şi o pauză de masa).
- Agenda (largă) curs de vanzari o puteţi consulta aici
- Trainer: Eduard Leoveanu
Experienţă în vanzari 20 ani, experienţă in management şi afaceri 9 ani. A lucrat cu peste 2.500 de oameni de vanzari și marketing, peste 200 de companii, peste 300 de manageri. A coordonat peste 200 proiecte de cercetare de piață, consultanță de marketing, dezvoltare afaceri și investiții.
Pentru informații suplimentare, contactează-ne!
21.07.2022, Bucureşti
Prezentare pe scurt:
Atunci când îţi planifici agenda zilei cum ştii ce este cu adevărat important din ce urmează să faci?Cursul de Time Management se adresează tuturor celor care doresc să afle cum pot avea mai mult timp la dispoziție chiar dacă ziua are, pentru toată lumea, aceleași 24 de ore.Cum ştii, dacă e cazul, să-ţi schimbi priorităţile, să dai întâietate lucrurilor care contează cu adevărat? Cum reuşeşti să-ţi stabileşti un echilibru între muncă şi familie?
Ocupându-se de teoriile conducerii și leadership, profesorul John Adair a descoperit că există cinci probleme, comune majorității oamenilor atunci când este vorba de irosirea timpului.
- Prima este lipsa planificării sau a obiectivelor.
- Cu cât organizam mai bine timpul, cu atât mai bine îl putem folosi pentru atingerea obiectivelor personale și profesionale.
- Cu cât este mai mare efortul destinat planificării, cu atât va fi necesar mai puțin timp pentru îndeplinirea obiectivelor propriu-zise, economisind-ul astfel pe termen lung.
- Lipsa delegării.
- Se spune că "8 minute de planificare = 1 oră de timp economisit"!
- Învăţaţi să spuneţi "nu";
- Delegaţi, delegaţi, delegaţi;
- Întotdeauna faceţi ceea ce spuneţi că faceţi- Evitaţi amânările;
- Nu pierdeţi timpul cu trecutul;
- Nu faceţi aceeaşi greşeală de două ori;
- Fiţi decisiv, tăiaţi pierderile.
Temele cursului sunt:
- Probleme în Managementul Timpului;
- Urgenţa îţi domină viaţa?
- Important vs. Urgent?
- Puterea modelatoare a viziunii;
- Cum creezi echilibru şi sinergie între diversele roluri din viaţa ta;
- Perspectiva săptămânii şi a zilei;
- Alegerea obiectivelor pentru fiecare dintre roluri;
- Exercitarea integrităţii;
- Găsirea unei motivaţii în fiecare acţiune;
- Folosirea principiului Pareto în activităţile zilnice;
- Asiguraţi cea mai bună utilizare a feedback-ului.
- Program: o zi plină de exerciţii interactive menite să vă eficientizeze planificare timpului, de la 09:30 pana la 17:00, cu două pauze de cafea şi o pauză de prânz.
- Locatia: Hotel Rin Central, Bucureşti.
- Trainer: Ștefan Bădescu / Emilia Cernăianu
Obiective:
- Utilitatea înţelegerii costurilor pentru elaborarea şi execuţia bugetară
- Utilizarea metodelor de elaborare a bugetului
- Instrumente de analiză financiară în previzionarea şi controlul bugetar pentru realizarea indicatorilor de performantă
Tematica:
- Informaţiile financiare în procesul de bugetare şi controlul costurilor
- Managementul activităţii şi resurselor disponibile
- Înţelegerea costurilor după natura lor: directe şi indirecte
- Înţelegerea costurilor după comportamentul lor: variabile şi fixe
- Costuri şi decizii manageriale: pragul de rentabilitate, stabilirea preţului de vânzare, utilizarea resurselor deficitare, externalizarea activităţilor
- Controlul costurilor
- Procesul bugetar: previziunea, monitorizarea şi execuţia bugetului
- Planificarea, monitorizarea şi controlul performanţelor
Metode:
Metodele utilizate combină prezentările efectuate de formator (concepte, modele şi informaţii de actualitate) cu dezbateri, exerciţii, studii de caz, joc de rol şi lucru pe echipe, astfel încât să ofere aplicabilitate în activităţile imediate ale participanţilor.
Principiile de bază ale acestui curs de Managementul Costurilor sunt:
- Interactivitate: formatorul se va concentra pe exemple concrete şi va susţine implicarea activă a participanţilor.
- Adaptabilitate: formatorul va aborda tematica pe baza nevoilor de formare ale participanţilor, pornind de la aşteptările acestora şi utilizând feedback-ul zilnic.
- Aplicabilitate practică: în timpul trainingului participanţii vor fi puşi în situaţii concrete, oferindu-li-se posibilitatea de a utiliza experienţa proprie în aplicarea conceptelor şi modelelor prezentate.
Competenţe obţinute în cadrul cursului:
- Cunoaşterea categoriilor de participanţi în procesul de bugetare şi controlul costurilor
- Efectuarea analizei costurilor directe şi indirecte, variabile şi fixe
- Fundamentarea bugetului pe baza analizei costurilor
- Cunoaşterea şi aplicabilitatea metodelor de elaborare a bugetului
- Înţelegerea importanţei execuţiei bugetare
- Corelarea obiectivelor organizaţionale cu indicatorii de performanţă
- Managementul performanţei prin control bugetar
- Preţ: 1.360 lei
Program: 2 zile intensive, de la ora 9:00 - 16:30, Vineri şi Sâmbătă cu două pauze de cafea şi o pauză de prânz. - Agenda detaliată a cursului de Managementul Costurilor și Bugete
Locuri limitate, grupă de 10 persoane.- Trainer: Daniela Vlăsceanu
Firmele care au trimis participanţi la acest training: Caroli (ind. alimentară), Fabryo (vopseluri), Conarg (constructii), Euroccoper (transport), Rulmenţi SA (productie rulmenti), Fomco (întreţinerea şi repararea autovehiculelor), Cofetăria Alice, Cofetăria Opera, etc.
Scurtă prezentare:
Training de logistică ce prezintă participanţilor conceptele şi instrumentele de bază necesare a fi cunoscute în activităţile de gestiune a stocurilor generate de activitatea comercială sau de producţie a unei firme.
Scopul acestui curs de management al stocurilor este acela de a optimiza volumul și implicit costul cu stocul, astfel încât activitatea firmei (producţie sau vânzare) să se desfăşoare în bune condiţii iar costurile logistice să fie la un nivel minim.
Temele cursului de Managementul Stocurilor sunt:
- Identificarea produselor ce trebuie ţinute în stoc.
- Determinarea cantităţilor optime ce trebuie stocate.
- Calcularea parametrilor de stoc (stocul de siguranţă, pragul de reaprovizionare, cantitatea de comandă).
- Metode de eliminare a rupturilor de stoc.
- Analiza costurilor cu depozitarea.
- Tehnicile de optimizare a lanțului logistic.
- Gestiune Stocuri
- Planificarea producției
- Utilizarea previziunilor în modelele de optimizare a stocurilor.
În urma acestui curs veţi fi în măsură să găsiţi răspunsuri la urmatoarele întrebări privind optimizarea stocurilor:
- Am nevoie de stoc?
- Ce să ţin în stoc?
- Cât să ţin în stoc?
- Care este costul depozitării?
- Ce alţi parametrii trebuie să am în vedere în procesul de optimizare a stocurilor?
- Care este cea mai bună variantă de ERP?
Participarea
Curs de Stock Optimization ce se adresează persoanelor implicate direct în activităţile de aprovizionare logistică, precum şi persoanelor care, prin activităţile desfăşurate, sunt implicate în asigurarea şi optimizarea stocurilor necesare în procesul de producţie – vânzare.
Participanții lucrează la curs pe laptopurile personale exercițiile din Excel.
- Preț curs: 970 Lei (nu se percepe TVA).
- Program: 2 zile intensive, de la ora 9:30 - 17:30, Vineri şi Sâmbătă cu două pauze de cafea şi o pauză de prânz.
- Locatie: Education Point, str. Mendeleev 7-15, București (Piața Amzei, farmacia Catena).
- Agenda detaliată a cursului de Managementul Stocurilor.
- Trainer: Mihai Stănicel
- Formator cu experienţă în proiecte de eficientizare a managementului stocurilor pentru diferite organizaţii.
- Lucrează în Logistică din 2006 în cadrul unei multinaționale.
- În perioada Octombrie 2006 - Decembrie 2010 a fost Stock Manager, gestionând stocuri în valoare de cca. 5.000 K EUR (peste 3.000 de referințe stocabile). Începând cu Ianuarie 2010 până în prezent ocupă funcția de Logistic Team Leader, având în subordine Depozitul Local.
- Printre atribuții:
- menținerea unui nivel optim al stocurilor;
- optimizarea costurilor logistice;
- efectuarea inventarelor parțiale și a inventarului anual;
- efectuarea și transmiterea către furnizori a previziunilor lunare și anuale de vânzări;
- validarea provizionalelor pt stocurile cu mișcare redusă; efectuarea anuală a casării stocurilor provizionate.
Clienți care au urmat acest curs: Printec Group România, Gemaral, Hunnebeck, Aluprof System România, SDP Providing, Saint Gobain, Value Telecom, Teleprecision MTS, Avatar Security, Coril, Laborex, Diamedix.
CSR
SUSTENABILITATE
RAPORTĂRI NON-FINANCIARE
Legislația UE impune companiilor mari (peste 500 de angajați) să dezvăluie anumite informații cu privire la modul în care operează și să gestioneze provocările sociale și de mediu.
Acest lucru ajută investitorii, consumatorii, factorii de decizie politică și alte părți interesate să evalueze performanța nefinanciară a companiilor mari și încurajează aceste companii să dezvolte o abordare responsabilă a afacerilor.
Directiva 2014/95 / UE stabilește normele privind divulgarea informațiilor nefinanciare și a diversității de către societățile mari. Prezenta directivă modifică directiva contabilă 2013/34 / UE. Întreprinderile trebuie să includă în rapoartele lor anuale, începând cu anul 2018, situațiile nefinanciare.
Informații care trebuie divulgate
În conformitate cu Directiva 2014/95 / UE, companiile mari trebuie să publice rapoarte privind politicile pe care le aplică în legătură cu:
- protectia mediului
- responsabilitatea socială și tratamentul angajaților
- respectarea drepturilor omului
- anti-corupție și mituire
- diversitate în cadrul consiliilor de administrație (în ceea ce privește vârsta, sexul, mediul educațional și profesional)
Îți punem la dispoziție două variante de curs, în funcție de durată
CSR TRENDS - 9.00 – 17.00: 6 ore curs + 2 pauze cafea x 30’ + o pauza pranz x 60’ (apa, cafea, ceai, gustari incluse, masa de pranz nu este inclusa). | Limba: Romana. | Participanti: min. 8, max. 16. | Certificare: diploma de participare emisa de The CSR Agency. Format: prezentare + studii de caz + exercitii + discutii. 190 € + TVA, early bird.
GRI STANDARDS (Global Reporting Initiative) - 16 ore de training + 2 pauze cafea x 30’ + o pauza pranz x 60’ (apa, cafea, ceai, gustari incluse, masa de pranz nu este inclusa), Cursul GRI STANDARDS (printat), Manualul de implementare si Principiile de raportare si informatiile standard GRI STANDARDS (format pdf). | Limba: Romana/Engleza. | Participanti: min. 8, max. 16. | Certificare: certificat de participare internațional emis de GRI. 790 € + TVA, early bird. Curs licențiat.
Următorele cursuri de CSR
- CSR TRENDS: 2 Februarie 2020.
CSR TRENDS: 10 - 11 Februarie 2020.
- Locaţie: Str. Sperantei, nr. 42, sect. 2, 020994, Bucuresti, Romania.
Reduceri de 50% pentru Studenți și ONG-uri
13 - 16 Aprilie 2017 Hotel Ursulețul, Predeal, jud. Brașov
Cursul de Manager de Proiect acreditat ANC oferă certificare recunoscută de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii.
Este un training distractiv de Management de Proiect, derulat pe echipe. Este oferit de către specialiști acreditați internațional de către PMI, și sunt certificați PMP (Project Management Professional), având mii de ore actvite în project management. În urma acestui curs vei dobândi cunoștințe despre:
- Planificarea proiectului
- Organizarea activităţilor
- Conducerea echipei
- Controlul bugetului
- Managementul riscurilor
Accedio organizează acest curs de Managementul Proiectelor din 2002, cei peste 2.000 de participanți fiind din toate ramurile industriei din România, chiar și din Germania, Italia, Ungaria, Serbia, Rep. Moldova. Pentru mulți, acest curs a însemnat rampa de lansare în cariera de Manager de Proiect.
- Iniţierea proiectului – stabilirea scopului şi obiectivelor
- Explicarea intrumentelor arhicunoscute de management de proiect - SMART, SWOT, Pareto,diagrama Ishikawa, analiza PESTLE
- Evaluarea riscului, estimări necesare, contracte – fezabilitatea financiară (PP, NPV, IRR)
- Planificarea activităţilor – WBS (structura detaliată a activităţilor), PBS (structura detaliată a produsului), diagrama Gantt, diagrama reţelelor de activităţi, drumul critic, ciclul de viaţă al proiectelor
- Prezentarea generală Microsoft Project, interogarea marjelor libere și ale celor totale de pe drumul critic cu ajutorul softului.
- Formarea şi conducerea echipei de proiect – rolul managerului de proiect, comunicarea în cadrul proiectului, soluţionarea conflictelor
- Execuţia proiectului – monitorizare continuă şi control, stabilirea jaloanelor, măsurarea progreselor (metoda valorii dobândite) sau Earn Value Management, corectarea erorilor, managementul schimbării.
- Închiderea proiectului, închiderea contractelor
- Standarde, metodologii ale proiectelor – managementul calităţii, reflecţii asupra experienţei acumulate
Temele sunt în concordanţă cu cele mai imporante tehnici din PMBOK şi reprezintă baza pentru obţinerea ulterioară a certificării PMP (Project Management Professional).
Trainer cu experienţă în proiecte de M&A din sectorul energetic, retail, real estate, dar şi în proiecte derulate cu fonduri europene. Ştefan a lucrat şi în instituţii europene. "Tehnicile de management îți vor arăta prin cazuri concrete cum să economisești bani și timp în proiectele tale".
Limbajul este unul normal, abordarea nu este academică și nici plină de termeni fără traducere.
Locuri limitate, grupă de 12 persoane.
Clienții Accedio care au mai urmat acest curs aici.
Susținem cursul de Manager de Proiect și în București
Locul de desfăşurare: Hotel Ursulețul, Predeal, jud. Brașov str. Vasile Alecsandri nr. 35
Înscriere se face completând formularul și semnând
Pagina 1 din 2